De Distel is meer dan alleen een café. We organiseren samen met De Distellateurs verschillende evementen deze zomer en stellen zowel het Café, het terras als de keuken open voor iedereen die hier met een idee aan de slag wilt.

De Distel is van ons allemaal!


Het Café

Met ons eigen Tuinhuis op de vrijplaats en een bijbehorend groot terras hebben we de perfecte formule voor een Zomercafé te pakken. Het Zomercafé wordt elke dag een stukje mooier gemaakt door alle Distellateurs, dus kom het zelf meemaken genietend van bijvoorbeeld lekkere koffie of een van onze wisselende speciaalbieren!


Evenementen

De Distel is een podium voor creativiteit in de brede zin van het woord. We organiseren zelf zeer uiteenlopende evenementen deze zomer zoals DJ Sessies, spelletjes middagen, een Politiek Café, All You Can Eat pizza en nog veel meer.

Maar.. we bieden het podium ook graag aan anderen! Dus laat het ons weten als je iets wilt organiseren en een inspirerend meedenkend platform en locatie zoekt!


De keuken

Onze keuken is net zo’n verrassing als de rest van De Distel! We hebben een zelfgemaakte pizza oven die op veel avonden de lekkerste pizza’s produceert, maar we stellen onze keuken ook vaak open voor andere chefs, cateraars en kunstenaars.

Zo is er altijd wel een hap te krijgen, maar wat het gaat worden moet je komen ervaren! Bekijk ook onze agenda om te zien wanneer er bijzondere culiniaire evenementen plaatsvinden!


Check meer foto’s op Instagram: @dedistelnoord

De Distel is gesloten.